Ervaringen en resulten Succesvol Afslanken met BodieBoost

Wat BodieBoosters zeggen

BodieBoost Resultaat review -30 kilo

- 30 kilo

Robin

"Je zult door dalen gaan, maar ook pieken beleven. Geef niet op! Op een dag ben je gelukkig met wie je bent en weet je dat het niet voor niets is geweest."

Resultaat Review Bodieboost 17 kilo afgevallen

-17 kilo

Marije

"Ik merk dat ik veel intenser kan genieten van lekker eten en het veel meer waardeer. Ik ben blij dat ik door BodieBoost de weg heb gevonden naar een gezond lichaam!"

Bodieboost review resultaat  -25 kilo

- 25 kilo

Danielle

"Ik vind het zo fijn dat je zelf kiest wat je eet. Zo heb je geen dieet gevoel, maar je bent gewoon gezond en normaal aan het eten!"

Review Ervaringen BodieBoost  -20 kilo

- 20 kilo

Elianne

"Ik las in het tijdschrift ‘Vriendin’ over BodieBoost. Het klonk vrij simpel: gewoon eten, af en toe een wijntje en lekker snoepen van tijd tot tijd. Dus ik heb meteen de boeken besteld. Inmiddels ben ik al ruim een jaar bezig met BodieBoost en zit ik op mijn afslankdoel van -20 kilo."

Review Bodieboost Ervaring Thea - 20 kilo

- 20 kilo

Thea

"Het is een makkelijke methode: geen calorieën tellen en niks afwegen. Dat is toch ideaal! Daarnaast heb je de jokers, daar kijk je gewoon naar uit. Mijn man deed alleen met het avondeten mee en die is zelfs afgevallen."

Review Resultaat BodieBoost Yvon

- 20 kilo

Yvon

"Het voordeel van Bodieboost is dat iedereen het kan! Mijn man en kindjes hebben van het begin af aan gewoon hetzelfde gegeten! Ook de eerste 10 weken toen ik de weekmenu’s volgde. Mijn kinderen leerden nieuwe smaken kennen en het meeste vinden ze heerlijk! Ik kreeg/krijg regelmatig een compliment van ze: mama, jij kunt echt heel lekker koken, je bent de beste!"

Marc Stevens ( Web Design Media )

Ik vond het heel fijn om een stok achter de deur te hebben

"Een paar jaar geleden heb ik het eerste boek gekocht toen het net uit was. Ik merkte dat het voor mij werkte maar op een gegeven moment ben ik er, zonder reden, mee gestopt. Toen ik deze cursus voorbij zag komen dacht ik nu is het mijn kans om het nog een keer te proberen!

Ik ben heel blij dat ik hiermee gestart ben! Ik ben nog zeker niet waar ik wil zijn maar ik ga lekker door en hou voorlopig ook nog even vast aan de weekmenu's van deze cursus. Superfijn dat ze beschikbaar blijven! Het zit goed in elkaar en de drempel voelt heel laag waardoor het alleen maar leuker wordt!

Ik vond het heel fijn om een stok achter de deur te hebben. Elke week een vast menu om je aan vast te houden. Ik was zo bewust van wat ik at en at ook voldoende! Ik zou het iedereen aanraden."

Cijfer: 9

Beau
Marc Stevens ( Web Design Media )

De recepten zijn telkens afwisselend!

"Ik ben geïnspireerd geraakt door het boek ‘Slank en fit in het echte leven’ en het Bikiniboost boek. Het leek mij een simpele en toegankelijke afslankmethode. Geen punten of calorieën tellen.

Het is een fijne houvast. Je krijgt iedere week een nieuwe boodschappenlijst. De recepten zijn telkens wisselend. Ik was iedere week weer benieuwd wat ik de week daarop zou gaan eten. Daarnaast is het afslank advies en mailing prettig. Het gaf mij telkens weer de drive om vol te blijven houden. Het gaf mij positieve energie.

Cijfer: 10

Renee
Marc Stevens ( Web Design Media )

Inmiddels ben ik 10kg verloren en al veel cm!

"Ik ben gestart omdat ik er veel over las op instagram en er goede resultaten over zag. Toen ik mezelf er in ging verdiepen, zag ik dat het een mooie manier was om mijn levensstijl om te gooien en het verplichte snoepen maakt het voor een snoep fanaat wel makkelijker. De motivatiemailing kwam elke keer kwam op het goede moment. Elke keer als ik dacht een dip te hebben, kreeg ik een mail. Ik vind het een fijne manier om af te vallen ik mag eigenlijk alles eten en verlies ook nog kilo's. Hierna ga ik over op de boeken omdat ik merk dat ik wel een houvast nodig ben en ter inspiratie.
Ik wil jullie bedanken voor de uitvinding van BodieBoost ben ik hoop dat ik met deze methode nog heel veel kg mag afvallen. Inmiddels ben ik 10 kg verloren en al veel cm. Bedankt.

Cijfer: 10

Jolie
Marc Stevens ( Web Design Media )

Het is en levensstijl die vol te houden is!

"Ik ben gestart aan de online cursus, omdat ik geen calorieën wilde tellen en omdat BodieBoost dicht bij een normale levensstijl komt, het is een levensstijl die vol te houden is.
Ik ben blij dat ik de mogelijkheid heb om altijd nog terug te kunnen kijken en weer van voor af aan te kunnen beginnen met de weekmenu's...! En het BodieBoost Mindset programma...super....! Dankjewel voor alle fijne mails! Jullie steken echt een hart onder de riem!! Ik volg het programma op mijn eigen gangetje...met vallen en opstaan...ik ga er komen, geen twijfel, thanks!

Cijfer: 8

Parel
Marc Stevens ( Web Design Media )

Ik vind de extra mailtjes heel fijn!

"Ik heb de eerste week precies het programma gevolgd, ook het avondeten. Ik kwam er snel achter dat ik het wel heel saai vind om 7 dagen lang het zelfde te eten overdag. Week erop wat afwisseling in aan gebracht. Dit vond ik prettiger. Met een gezin is het wel lastig om het avond eten te doen volgens het programma. Wij eten toch vaker gekookte aardappels door de week. Daarom steeds 1 koolhydraat, 1 eiwit en 1 groente gedaan voor avondeten. Dit werkte goed. Ik heb niet alle recepten gemaakt van het avondeten. Maar een aantal zijn ook door mijn gezin als lekker ervaren en eten we vaker nu. Overdag verschillende dingen uitgeprobeerd, zo leek een shake wel eens niet lekker maar als je het op at was het heerlijk. Ik heb veel ideeën gekregen hiervoor. Ik maak nu mijn eigen schema via de BoodieBboost methode en wissel elke dag hierin af. Bevalt prima. Ook vind ik de extra mailtjes wel heel fijn. Dit zou van mij de eerste weken wel wat meer mogen zijn om je toch op een goede manier bezig te gaan. Ook vind ik het mindset programma leuk om door te lezen dat klopt echt en haal hier zelf energie uit.

Cijfer: 7

Anoniem